Bodycount aangekondigd

Op de cover van het Official Xbox Magazine van deze maand is de nieuwe shooter Bodycount te bewonderen. Geen originele titel, maar het laat er geen twijfel over bestaan dat dit een adrenaline opwekkend schietfestijn gaat worden.

Het spel wordt ontwikkeld door de makers van Black  wat een heel degelijke first-person shooter was. Aardig nutteloos feitje: Stuart Black leidde de ontwikkeling van Black. Bodycount wordt ontwikkeld door Codemasters Guildford onder leiding van diezelfde Black. Als deze beste man het niveau van Black weet te behouden kunnen we een vette shooter verwachten.  Official Xbox Magazine zegt: “Bodycount is een spectaculaire en gestoorde first-person shooter. Meer kunnen we er helaas nog niet over vertellen. Maar als je van guns en schieten houdt dan staat je iets moois te wachten”.

Hmm, dat geldt zo’n beetje voor iedere shooter, maar we zullen zien! Hopelijk heeft Bodycount iets beiden wat we nog niet eerder hebben gezien in deze generatie shooters. Maar met spellen als Modern Warfare 2 is de concurrentie van het hoogste niveau!