Man in kippenpak neergeschoten voor snackbar

Een man in kippenpak heeft gisteren in de Amerikaanse staat Kansas een hachelijk avontuur overleefd. Tijdens zijn promotiewerk voor een lokale snackbar in Wichita is Robert Hatter neergeschoten tijdens een zogeheten drive-by shooting.

"Ik dacht dat het wel grappig zou zijn als ik er zou staan in een koeienpak, maar helaas bleek ik hiervoor te dik", lacht Hatter. "Een kippenpak paste echter wel, en dat terwijl er buiten een bord staat dat het eten van meer rundvlees promoot!"

Terwijl Hatter buiten zijn waar aanprees, stopte er naast hem ineens een auto. Een man leunde door het open raampje en opende het vuur op hem. "Toen hij tegenover mij was, trok hij zijn shirt omhoog, deed 'pang pang' en ging ervandoor."

Hatter werd met een luchtdrukkogeltje geraakt in zijn dij. "Blijkbaar houden ze niet zo van kip", denkt hij. Aangezien hij slechts lichtgewond raakte, was hij al na drie uur weer aan het werk. "Blij is niet het juiste woord. Ik ben zielsgelukkig."

De politie is nog naarstig op zoek naar de daders. Vermoedelijk is het duo ook verantwoordelijk voor een andere drive-by shooting.

Een reportage over de schietpartij is hier te zien