Schumacher heeft zin in het nieuwe seizoen

De pas teruggekeerde Michael Schumacher heeft erg veel zin in het begin van het nieuwe seizoen. Dit vertelt hij in de aanloop naar het nieuwe seizoen.

Volgende week zal de eerste Grand Prix van het seizoen worden gereden in Bahrein en na drie jaar afwezigheid zal de Duitser ook weer aan de start verschijnen.De Duitser kan niet wachten tot het zover is.

"Eindelijk gaat het seizoen van start", vertelt Schumacher in een vooruitblik van Mercedes GP. "Mijn gevoel is als dat van een kind dat uitkijkt naar Kerst."

"Mijn besluit om terug te keren voelt inmiddels als een eeuwigheid geleden. Op zich is het wel grappig, want een paar maanden terug had ik me nooit kunnen inbeelden dat ik in Bahrein van de partij zou zijn."

Inmiddels is alles anders, dat beseft Schumi als geen ander. "Dingen kunnen soms veranderen en de puzzelstukjes vielen op hun plek. Ik voel me fris; mijn energie is weer helemaal terug. Dat was in 2006, toen ik afscheid nam, wel anders. Inmiddels ben ik weer klaar voor de uitdagingen die de Formule 1 me biedt."

Hoewel Schumacher normaal geen voorspellingen doet, denkt hij toch dat Mercedes GP goed voor de dag kan komen. "We beschikken in Bahrein over nieuwe onderdelen die de auto sneller moeten maken. Het is belangrijk om tot de kopgroep te behoren enk ik denk dat het ons gaat lukken."