Atteveld noemt berichtgeving over Soltani 'pure onzin'

Voetbal International kwam afgelopen week met het nieuws naar buiten dat het contract van Karim Soltani bij ADO Den Haag definitief niet gaat worden verlengd. Volgens ADO-trainer Raymond Atteveld is dat klinkklare onzin. Hij geeft zijn weergave tegenover

"Ik werd op een maandag gebeld door een verslaggever van VI en die vroeg of ik al een gesprek had gehad met Karim, omdat hij aangegeven had, dat hij weer open stond voor ADO Den Haag", begint Atteveld zijn relaas.

"Toen heb ik gezegd, dat er nog geen gesprek had plaatsgevonden, waarop dan de kop boven het verhaal komt, dat het definitief over zou zijn tussen Soltani en ADO Den Haag."


De trainer, tevens technisch directeur, helpt het verhaal uit de wereld. "Dat is dus pure onzin. Wij hebben ons voorheen als staf en als spelersgroep heel erg boos en pissig gemaakt over de berichtgeving in de pers van binnen de club naar de media toe en daar doe ik dus niet aan mee."

"Ik heb ook direct daarna Karim gebeld en uitgelegd hoe de vork in de steel zat en daar was het voor hem ook mee klaar en voor de spelersgroep ook"
, besloot Atteveld.