Been: "Kwaliteiten van Cissé moeten er een keer uitkomen"

Feyenoord-coach Mario Been laat Sekou Cissé komende zondag tegen Roda JC als centrumspits terugkeren in de basis. Dit betekent dat de Ivoriaan zijn oude ploeggenoten tegen zal komen. Been heeft vertrouwen in Cissé.

"Ik verwacht dat we voorin veel ruimte zullen krijgen. Sekou heeft de kwaliteiten om dat te bespelen. Roda heeft echter een goede ploeg met veel voetballend vermogen", zo vermeldt de coach van de Rotterdammers op de clubsite van Feyenoord. "Sekou is een jongen die vertrouwen nodig heeft en dat krijgt hij door te spelen. Ik heb al vaker gezegd dat hij heel veel kwaliteiten heeft. Dat moet er een keer uitkomen", zo vervolgt de voormalige coach van NEC.

Deze week keek Been tevreden terug naar de optredens van een aantal van zijn spelers op international niveau. Over Ron Vlaar lijkt Been tevreden, alhoewel de verdediger in Oranje nog veel werk heeft te verzetten. "Hij heeft het niet slecht gedaan en zal moeten wennen aan het hogere niveau, maar ik weet zeker dat hij er de kwaliteiten voor heeft."