Vrouw crasht tijdens scheren bikinilijn

De Amerikaanse staat Florida kan binnenkort een nieuwe wet toevoegen aan het wetboek. Het zal binnenkort waarschijnlijk worden verboden je bikinilijn bij te werken achter het stuur. Een 37-jarige vrouw uit die staat heeft dinsdag namelijk een botsing veroorzaakt terwijl ze haar bikinilijn aan het scheren was.

Het bizarre ongeval deed zich voor in het dorpje Cudjoe Key. Megan Mariah Barnes zat op de bestuurdersstoel haar schaamhaar bij te werken, terwijl haar ex-man vanaf de passagiersstoel het stuur overpakte. "Ze vertelde dat ze haar vriend wilde bezoeken, en graag goed voorbereid wilde zijn", laat de politie weten.

Extra lullig is dat Barnes helemaal niet mocht autorijden. Maandag werd ze namelijk veroordeeld wegens rijden onder invloed. Haar rijbewijs is voor vijf jaar ingevorderd. Daarnaast moet ze haar auto inleveren.

De geschoren vrouw loopt nu de kans een jaar op water en brood te worden gezet. Gelukkig was de botsing niet al te hard aangekomen. Zowel zij en haar ex-man, als de bestuurder van de geramde auto, wisten zonder kleerscheuren uit hun wrak te komen.