Groot feest tijdens 2e groepswedstrijd NL op WK 2010

De tweede groepswedstrijd van het Nederlands elftal tegen Japan op het WK voetbal in Zuid-Afrika, op 19 juni 2010, zal ook voor de thuisblijvers goed te volgen zijn. Coca-Cola organiseert op de wedstrijddag in de Amsterdam Arena een groot feest voor alle fans van het Nederlands elftal die niet naar Zuid-Afrika af kunnen reizen.

Voor iedereen die de reis van ongeveer 1750 euro niet kan betalen, of geen vrij kan krijgen, maar toch graag de sfeer wil beleven van een voetbalwedstrijd in een stadion kan op 19 juni uitstekend terecht in de Arena. De wedstrijd tegen Japan zal in de Arena live te volgen zijn op een enorm scherm. Door de aankleding van de Arena, optredens van verschillende grote artiesten en de presentatie van de avond door een bekende Nederlander zal er een Zuid-Afrikaanse sfeer heersen in het stadion.

Oranjefans die deze ervaring voor geen goud willen missen kunnen kaarten kopen voor deze speciale voetbalmiddag. De prijzen voor de goedkoopste kaartjes zullen ongeveer tussen de 22,50 en 25 euro liggen. Het spektakel heeft dus een laagdrempelige instelling, wat dus echt staat voor een middag oer-Hollandse gezelligheid. Welke artiesten er op zullen treden en wie de avond gaat presenteren is nog niet bekend.