Manager López haalt uit naar US F1

De manager van José Maria López heeft hard uitgehaald naar de teambaas van Team US F1, Ken Anderson. Felipe McGough zegt dat de teambaas de oorzaak er van is dat de Amerikaanse renstal dit jaar niet op de Formule 1-grid staat.

"De grootste dader hiervoor is Anderson," zei McGough tegen het Argentijnse FOX Sports in een telefonisch interview. "Deze mensen hebben de FIA, de FOTA, alle teams, het FOM, alle werknemers, 'Pechito' Lopez en Milos Pavlovic, de andere coureur die ze vast hadden gelegd, voor de gek gehouden. Argentinië is slechts een klein deel van het probleem dat erg groot is voor de Formule 1."

McGough voegde er aan toe dat hij niet van de problemen op de hoogte was. "We hebben het contract getekend 48 uur nadat een inspecteur van de FIA gezegd had dat het project nog op de rails zat," zei de manager van López, die bevestigde dat de rijder op het punt staat om reservecoureur van Hispania Racing te worden. "We hebben de hele dag gesproken met het US F1-team en uiteindelijk is hij door dat team vrijgegeven. We hebben hiervoor gesproken met Anderson, vertegenwoordigers van Chad Hurley, Peter Windor en advocaten."

Tenslotte zei McGough dat teambaas Anderson of sportief directeur van US F1 Windsor beloofd heeft naar Argentinië te vliegen om excuses aan te bieden en de situatie uit te leggen.