Diaz en Timberlake samen in komedie

Justin Timberlake en Cameron Diaz zullen samen te zien zijn in de komedie 'Bad teacher'. Dat meldt het Amerikaanse filmvakblad Variety. De casting is opvallend, aangezien Diaz en Timberlake meer dan drie jaar lang een stelletje geweest zijn. De popster en de actrice waren van voorjaar 2003 tot en met eind 2006 samen.

Het is nog niet bekend wat Justin's nieuwe vriendin Jessica Biel ervan vindt dat haar man met zijn ex in een film gaat spelen. Met haar heeft de popzanger sinds voorjaar 2007 een relatie. Ook is het nog niet duidelijk of Timberlake en Diaz in 'Bad Teacher' ook liefdesscènes met elkaar moeten spelen.

In 'Bad Teacher' zullen de voormalige geliefden twee onderwijzers spelen. Cameron Diaz speelt een matige lerares, die gedumpt wordt door haar vriend. Vervolgens wordt zij jaloers op een collega van haar, die een relatie heeft met de leukste leraar van de school. Deze populaire onderwijzer zal worden gespeeld door Timberlake. Ook komiek Jason Segel zal in de film te zien zijn, evenals actrice Lucy Punch. Regie is in handen van Jake Kasdan. Wanneer de film uit moet komen is nog niet bekend.

Diaz en Timberlake samen in komedie
Diaz en Timberlake samen in komedie (Foto: Novum)

Submitter:  Bron: Novum