Sloper fotografeert geest bij oude school

Een Britse bouwvakker die bezig is een oud schoolgebouw in Hull te slopen, heeft tijdens het fotograferen van zijn sloopwerk iets vreemds op de foto gezet. Toen hij eenmaal thuis de foto's eens op zijn gemak ging bekijken, ontdekte John Fores een jongetje op de foto.

"Ik heb tijdens mijn werk een paar foto's genomen, maar op dat moment was me niets vreemds opgevallen", vertelt de 47-jarige sloper. "Toen ik thuis op de computer de foto's terugkeek, gingen de haren in mijn nek recht overeind staan. Ik geloofde nooit in geesten, maar nu ben ik er niet meer zo zeker van."

Voor het half gesloopte gebouw is rechtsonder duidelijk een jongetje te zien in authentieke kleding. Het vrolijke kereltje van een jaar of acht kijkt recht de camera in.

De school, die nog steeds in gebruik is, is gebouwd in 1936. Volgens de 54-jarige huismeester van de school gaat al jaren het gerucht rond dat het spookt in de oude school. "Ik werk hier al 29 jaar, en altijd hebben de kinderen beweerd dat er een geest rondwaart", zegt hij. De plaatselijke vereniging voor paranormaal onderzoek is verbaasd door de foto en wil deze graag aan een nadere studie onderwerpen.

Benieuwd naar de foto? Deze is hier te zien. Slaap lekker!