'Echtgenote weigerde foto met Tiger Woods'

Elin Nordegren mag haar echtscheidingsadvocaat dan hebben teruggefloten, ze heeft echtgenoot Tiger Woods nog niet vergeven. De overspelige golfer wilde voor zijn publiekelijke excuses een familieportret laten maken, maar dat weigerde Nordegren volgens Radar Online.

"Ze was woedend en vertelde hem dat het portret er zeker niet zou komen", doet een bron uit de doeken. Tiger zou aangedrongen hebben op een fotomoment met het hele gezin, maar toen Elin voet bij stuk hield, gaf hij toe. "Op dit moment heeft Elin de broek aan, zij bepaalt wat er gebeurt."

Woods ging vrijdag publiekelijk door het stof. Hij verontschuldigde zich voor zijn gedrag en vroeg zijn fans om hem te blijven steunen. Elin was niet aanwezig bij Tigers excuses. De golfer gaf aan dat hij weer naar een afkickkliniek gaat om zijn seksverslaving aan te pakken. "Hij doet er alles aan om zijn huwelijk te redden. Elin heeft nog geen scheiding aangevraagd, maar ze draagt haar trouwring niet en ze wonen al maanden niet meer bij elkaar."

Toch gloort er een lichtpuntje voor Woods. Na zijn publieke excuses stapte hij met zijn vrouw en twee kinderen in het vliegtuig naar Arizona. Dat was de eerste keer dat de golfer en zijn gezin langere tijd met elkaar doorbrachten sinds zijn affaires aan het licht kwamen.

Elin en Tiger in betere tijden (foto: Novum/AP)