Stifler keert terug in American Pie 4

Sean William Scott zal terugkeren als de oversekste Stifler in een nieuwe American Pie-film. Het zal hier om de vierde bioscoopfilm uit de populaire comedyserie gaan. Dat vertelde de acteur aan website worstpreviews tijdens een persconferentie voor zijn nieuwe film 'Cop Out'. Voorwaarde voor Scott om de film te maken is wel dat de rest van de cast ook terugkeert.

Een week geleden maakte filmstudio Universal al bekend dat er een vierde American Pie-bioscoopfilm gaat komen. Deze zal ook uitgebracht worden als 'American Pie 4', ook al zijn er sinds het derde deel al vier vervolgen op dvd uitgekomen. Hierin keerde, met uitzondering van vader Eugene Levy, geen enkele van de oorspronkelijke castleden terug.

Volgens Scott zal de vierde American Pie-film zich afspelen tijdens een middelbare schoolreünie. En Stifler zal nog net zo krankzinnig zijn als voorheen: "Het zou geen zin hebben om deze film te doen als Stifler niet nog steeds minstens zo gestoord zou zijn als vroeger", zo stelt Scott de Stifler-fans gerust.

In 'Cop Out' is Scott te zien met Bruce Willis en Tracy Morgan. Deze film draait vanaf eind mei in de bioscopen. Regie van 'Cop Out' was in handen van Kevin Smith. Die was zo over Scott te spreken, dat hij hem meteen de hoofdrol aanbood in zijn volgende film 'Hit Somebody'. Dit wordt een komedie waarin Scott een ijshockeyer speelt die niet meer en niet minder dan één doel per wedstrijd wil scoren.