Nijland: "Snel een nieuwe trainer"

Willem II verkeerd momenteel in moeilijke tijden. Na de winterstop werden er in zes wedstrijden maar drie punten bij elkaar gesprokkeld. Een vreemde situatie voor Stef Nijland, die voor de pauze van de competitie nog op de bank zat bij PSV.

"Dat weet je op het moment dat je erin stapt, dat je bij een ploeg terecht komt die niet goed draait," aldus de aanvallers tegen Sportweek. "Je hoopt dat je het tij dan zo snel mogelijk kan keren, maar dat is tot nu toe nog niet gelukt. Maar we hebben nog tien wedstrijden Er komen nu een paar cruciale duels aan. VVV-Venlo, Heracles Almelo en Sparta, dat zijn wedstrijden die je winnend af kan sluiten."

Over het ontslag van Alfons Groenendijk wil de jongeling niet teveel kwijt. "Ons is aangegeven dat we ons daar nog even stil over moeten houden. Dan doe ik dat ook maar. Er moet in ieder geval snel een nieuwe trainer komen. Dat schept voor iedereen duidelijkheid. Maar het is ook belangrijk daar er een goed persoon voor de groep komt. Als de club daar de tijd voor moet nemen, moeten ze dat zeker doen."