Vrouw verleidt tiener via 'PlayStation Home'

De Amerikaanse politie is op zoek naar een 43-jarige vrouw die via het online netwerk 'PlayStation Home' een 14-jarige jongen heeft verleid. Annamay Alexander wordt gezocht voor het stalken en verkrachten van de minderjarige, meldt Koco, de regionale zender van de Amerikaanse stad Oklahoma City.

Alexander kwam via de online wereld 'PlayStation Home' in contact met de jonge gamer. Ze bemachtigde zijn mobiele nummer en stuurde hem verschillende pikante sms'jes. Daarnaast schonk ze hem een foto van haarzelf in ondergoed via de berichtenservice van de PlayStation 3.

De getrouwde vrouw, en moeder van drie kinderen, stuurde enkele weinig subtiele berichten als "Je mag met me doen wat je wilt" en "Ik hou van je en ga met je trouwen". Begin januari reed de vrouw van haar woonplaats in Florida naar het huis van de jongen in Oklahoma City om seks met hem te hebben.

De moeder van de jongen ontdekte de bizarre relatie en confronteerde haar zoon ermee. Deze gaf alles toe en zei sindsdien zelfmoordneigingen te hebben. De 43-jarige Alexander is nog voortvluchtig.

Vrouw verleidt tiener via 'PlayStation Home'
Vrouw verleidt tiener via 'PlayStation Home' (Foto: Novum)

Submitter:  Bron: Novum