Bruidegom dood door 'einde feest'-kogel

Pankaj Kishore Karotia heeft niet lang kunnen genieten van zijn huwelijksdag. De 21-jarige man uit India is namelijk per ongeluk doodgeschoten.

De oom van de bruidegom wilde een eind maken aan de festiviteiten door het feest letterlijk af te knallen. Het feest was na het fatale schot inderdaad direct afgelopen, maar niet zoals gehoopt. Tijdens het laden van zijn pistool ging deze per ongeluk af, waarna de kogel Karotia doorboorde. De arme man was op slag dood.

De receptie was bijna afgelopen toen het incident plaatsvond. De bruid zat al in de auto te wachten op de naderende huwelijksnacht. De vader van de bruidegom is niet boos. Volgens hem was de oom blij en opgewonden door de bruiloft en wilde hij middels een pistoolschot een einde aan het feest maken.

Volgens de politie heeft de kogel zich een weg gebaand door Karotia's hersenen. De politiewoordvoerder heeft bevestigd dat de schutter is opgepakt wegens moord. Geweer- en pistoolschoten zijn de laatste jaren enorm populair geworden tijdens Indiase bruiloften.