Yakuza 4 in beeld

Sega gaat Yakuza 3 volgende maand in de westerse wereld introduceren, maar in Japan zitten ze ook niet stil. Daar staan ze op het punt deel vier uit te brengen. Achttien maart is het zo ver, dan kunnen de Japanners in de deze virtuele stad een karaokebar ontspanning zoeken, na een dagje afpersingen, bedreigingen en knokpartijen. is zingen niets voor jou? Dan kun je ook in wat louchere clubs aan je trekken komen.

Het spel speelt zich af in Kamurocho (voor ons westerlingen Kamuro City). Deze stad is gebaseerd op het gebied Kabukicho in Shinjuku, een wijk in Tokio. In dit vierde deel kun je ook op de daken en in het het metrostelsel komen. Ook is er een nieuw gebied, Rujiura genaamd.

Je kunt als Kazuma Kiryu spelen, zoals in eerdere Yakuza games. Er zijn ook drie nieuwe speelbare personages, ieder met zijn eigen verhaallijn. Eerdere hints gaven al aan dat je ze ook in een team kan besturen. Een volledige dag- en nachtcyclus en weerelementen moeten je het gevoel geven dat je in een echte stad rondloopt.

Hieronder is de nieuwe trailer te zien. We hopen dat Sega dit spel ook naar het Westen brengt, maar daarover is nog niets bekend.