'Suárez vertrekt naar Engeland'

Het heeft er alle schijn van dat Luis Suárez na dit seizoen in Engeland gaat voetballen. Er gaan namelijk geruchten dat Ajax zijn sterspeler toestemming zou hebben gegeven om na de zomer naar een Engelse topclub te verhuizen. De namen van Arsenal en Manchester United zijn inmiddels genoemd.

Ook Chelsea en Manchester City zouden nadrukkelijk naar de diensten van Suárez hengelen. De Uruguayaan speelde tot dusver 87 wedstrijden voor Ajax en trof daarin 62 keer doel.

De aanvaller heeft in elk geval te kennen gegeven van Manchester United en Arsenal te dromen. Hij denkt namelijk dat zijn spel, onder de bezielende leiding van Sir Alex Ferguson of Arsène Wenger, nog beter zal worden. De trainer van The Mancunians liet al doorschemeren een groot fan van de goaltjesdief te zijn.

Toch blijft een overgang vooralsnog onzeker, omdat niet bekend is of één van de twee ploegen een bedrag van ongeveer 34 miljoen euro voor Suárez over heeft. Het is in elk geval aannemelijk dat de Uruguayaan aan zijn laatste jaar in de Eredivisie bezig is.