Actie: Ga gratis naar 'The Book of Eli'

Helaas zijn alle 576 kaarten op. FOK! wenst de gelukkigen die kaartjes hebben bemachtigd veel plezier! 

Jij kan exclusief naar de FOK!voorvertoning van de film 'The Book of Eli'. Op 4 maart aanstaande gaat deze spectaculaire film met Denzel Washington in de hoofdrol in première. FOK! heeft uitsluitend voor geregistreerde gebruikers een zeer speciale FOK!voorvertoning van de film in vier steden in Nederland! 

In de nabije toekomst is Amerika door een oorlog een kaal en gevaarlijk niemandsland geworden, waarbij steden en snelwegen zijn vergaan tot dodelijke vallen. Gewapend met zijn jachtgeweer, zwaard en instinct heeft Eli (Denzel Washington) deze wereld jarenlang afgezworven, zichzelf verdedigend tegen zeer gewelddadige bendes op zoek naar overlevingsmiddelen. Als Eli aankomt in het vervallen Californië wekt hij met zijn aanwezigheid woede op bij zelfverklaard dictator Carnegie (Gary Oldman), die zijn mannen opdracht geeft Eli te overmeesteren. Carnegie’s stiefdochter Solara (Mila Kunis) vertelt Eli over haar stiefvader’s wrede plannen om het gebied te veroveren en wanneer Eli uit de handen van Carnegie’s mannen weet te ontsnappen, volgt Solara hem. Samen vervolgen ze Eli’s weg naar San Francisco, waar het einddoel ligt van zijn lange reis: het afleveren van een boek dat kan helpen bij het redden van de mensheid. Carnegie heeft echter de achtervolging ingezet, en is tot alles in staat om Eli uit te schakelen voor hij dit doel kan bereiken.

Als je er snel bij bent ben jij maandag 1 of dinsdag 2 maart bij één van de vier zeer exclusieve FOK!voorvertoningen van ‘The Book of Eli’ aanwezig, samen met honderden andere FOK!kers! Amsterdam en Rotterdam zijn maandag 1 maart als eerste aan de beurt. Voor de FOK!voorvertoning in zaal 4 van Pathé ´De Munt´ in Amsterdam en zaal 3 van Pathé ´Schouwburgplein´ te Rotterdam, hebben we tezamen meer dan 320 plaatsen beschikbaar. De zaal is open vanaf 17:00 uur en de film start om 17:30 uur! Een routebeschrijving en andere nuttige informatie kan je hier vinden voor Amsterdam en hier voor Rotterdam. 

De FOK!voorvertoningen in Groningen en Eindhoven volgen op dinsdag 2 maart! In zaal 3 van Pathé Groningen en zaal 3 van Pathé Eindhoven hebben we tezamen 260 plaatsen om weg te geven! Ook voor deze twee vertoningen is de zaal open om 17:00 uur en zal de film beginnen om 17:30 uur. Een routebeschrijving en informatie over Pathé Groningen kan je hiervinden. Voor informatie over Pathé Eindhoven kijk je hier

Misschien ben jij wel één van de meer dan 500 gelukkige FOK!ers worden die als eerste in Nederland naar deze spectaculaire film mogen! Dit kan je doen door gratis kaarten te bestellen op de speciale bestelpagina. Let wel: OP = OP! wacht dus niet te lang met bestellen! Deze film is geschikt bevonden voor 16 jaar en ouder. Je moet minimaal 16 jaar oud zijn om aan deze actie deel te nemen.

Klik hier om naar de speciale bestelpagina voor kaarten voor de exclusieve FOK!voorvertoning van 'The Book of Eli' te gaan.

Helaas zijn alle 576 kaarten op. FOK! wenst de gelukkigen die kaartjes hebben bemachtigd veel plezier!