Geef God Eater nu al een rondje op je PSP

Wil je er nu zelf al achterkomen waarom er zo'n commotie is rond het spel God Eater in Japan? Dan heb je geluk, want de Japanse demo is momenteel relatief makkelijk te downloaden via deze link.

Zorg ervoor dat je de bestanden uit het ZIP-bestand (140 mb) in mapjes plaatst zoals er staat aangegeven op de hierboven gelinkte pagina. Eindelijk kan je dan zelf de konten schoppen van de Aragami-monsters uit het spel.

Het Monster Hunter-achtig spel van Namco houdt momenteel Japan flink in zijn greep en zorgt er onder andere voor dat de PSP zich momenteel als bestverkochte spelcomputer mag beschouwen in Japan. Het spel heeft zelfs Dragon Quest VI (DS) en New Super Mario Bros. Wii ingehaald in de top 10 van best verkochte spellen van de afgelopen week.

Ondanks dat deze demo in het Japans is, is ontwikkelaar D3 Publisher (het bedrijf dat Bioshock 2 uitbrengt in Japan) momenteel druk bezig met de Engelse localisatie van het spel voor de Amerikaanse markt. God Eater staat gepland voor een release in het derde kwartaal van dit jaar. Uiteraard is een Europese releasedatum nog niet bekend.

Aragami