George Lucas ontevreden over regiewerk 'Red Tails'

Star Wars-bedenker George Lucas gaat weer regisseren. De filmmaker gaat de regie doen van een aantal scènes voor de film 'Red Tails'. Aanvankelijk was Lucas alleen als producent bij deze film betrokken en liet hij de regie over aan Anthony Hemingway.

Website Firstshowing meldt dat Lucas echter ontevreden is met het werk van Hemingway. Daarom zal hij nu zelf een aantal scènes opnieuw filmen, en zal hij ook het scenario van de film aanpassen. Als gevolg hiervan zal Lucas vervolgens extra scènes moeten opnemen.

'Red Tails' vertelt over een groep donkere Amerikaanse piloten tijdens de Tweede Wereldoorlog. Hoofdrollen in de film worden gespeeld door Terrence Howard en Cuba Gooding Junior. Daarnaast doen er ook zes acteurs uit de veelgeprezen tv-serie 'The Wire' in de film mee.

De laatste film die Lucas regisseerde was 'Star Wars Episode III: Revenge of The Sith' uit 2005. De laatste keer dat Lucas een film regisseerde die geen onderdeel uitmaakte van zijn Star Wars-saga was in 1973, toen hij de film 'American Graffitti' maakte.

George Lucas gaat weer regisseren
George Lucas gaat weer regisseren (Foto: Novum)