WoW-speler valt moeder aan

Soms lees je van die verhalen dat je begint te twijfelen: dit gebeurt niet echt, je wordt straks gewoon wakker... Lees en verbaas je.

James Swan, een man van 27 jaar oud, woont nog thuis en is een fervent aanhanger van World of Warcraft. Hij speelt het spel op zijn kamer, die hij moet delen met zijn jongere familieleden.

Op een avond was hij aan het drinken en aan het spelen. Natuurlijk gaat dat wat luid en om tien uur vraagt zijn moeder of hij ermee kan stoppen en naar beneden komt.

Maar James vindt het een onbeleefde vraag, zomaar iemand onderbreken bij het spelen van WoW, hoe durft ze! Dus hij pakt moeder bij de haren en gooit haar op het bed. Zijn broer bemoeit zich er ook mee, maar krijgt dezelfde aanpak.

Moeder wordt bang en rent naar de keukentelefoon om naar 911 te bellen. James bedenkt zich geen moment en gaat er achteraan. Hij rukt de telefoon van de muur en beukt met zijn hoofd daarna de houten keukenmuur, waar de telefoon heeft gehangen, aan gort.

Hij werkt zijn moeder op de grond en begint haar te wurgen, schreeuwend dat hij haar zal doden. Opa is ook in huis en hoort de herrie vanuit zijn kamer. Hij komt poolshoogte nemen en ziet wat zijn kleinkind aan het doen is. James roept naar zijn opa dat hij hem ook zal vermoorden. Opa gaat naar zijn kamer en pakt zijn pistool. Er wordt nog wat geworsteld om het wapen, uiteindelijk schampt de kogel het hoofd van James. Deze raakt alleen gewond door het schot.

Een lekkere jongen die James. Hij is natuurlijk gearresteerd. Een bikkel is het wel: hij is met zijn verwonding naar een ziekenhuis gebracht, waar hij behandeling weigerde.

Crime

 

WoW: it drives you mad!