EA neemt Dark Age of Camelot in Europa over

Dark Age of Camelot, de MMORPG over drie domeinen in oorlog onder Koning Arthur, is overgenomen door EA in Europa. Eigenlijk is er ook weer geen sprake van een overname want DAoC is gemaakt en gepubliceerd door Mythic Entertainment, onderdeel van EA.

Mythic Entertainment heeft op dit moment de Noord-Amerikaanse servers in handen, GOA heeft de Europese servers in handen maar hun licentie die ze van Mythic hebben loopt vanaf 17 februari af en wordt niet verlengd, vanaf dan neemt Mythic de Europese servers weer in handen.

Een leuke bijkomstigheid is dat de spelers uit Europa, die nu nog onder GOA vallen, een maand gratis mogen spelen nadat ze naar Mythic zijn overgestapt, waar een speler trouwens niets voor hoeft te doen.

Mythic heeft al voorzien dat er veel vragen zullen zijn van DAoC spelers over de overname en heeft daarom een FAQ opgezet die je hier kan vinden.


Dark Age of Camelot is sinds 2001 op de markt, met drie domeinen die je kan kiezen (Albion, Hibernia, Midgard) heeft elk domein ook nog eens zeven rassen die je kan kiezen, hierbij hebben twee van de drie domeinen wel zestien classes die je kan kiezen en het overige domein heeft er vijftien waaruit je kan kiezen, genoeg keuze dus.

Dark Age of Camelot