Tila Tequila met gedeukt hoofd naar ziekenhuis

Tila Tequila is opgenomen in een ziekenhuis nadat ze op haar hoofd is gevallen. Naar eigen zeggen liep haar hoofd daarbij een flinke deuk op. De MTV-realityster meldde het voorval zelf via Twitter.

De 28-jarige presentatrice twitterde vrijdagavond een uitgebreid verslag van de gang van zaken. Eerst beschreef Tequila hoe ze van haar stoel viel. "Ik kwam met mijn kop tegen de muur en hoorde de achterkant van mijn schedel kraken. Er zit nu een deuk in!"

Kort daarna verwees het voormalige Playboymodel naar actrice Natasha Richardson, die vorig jaar kwam te overlijden door ernstig hoofdletsel als gevolg van een skiongeluk. "Zou ik de ambulance moeten bellen, voor het geval dat? Net als die actrice die omkwam nadat ze haar hoofd stootte en dacht dat alles ok was, maar later overleed..." De realityster vroeg haar trouwe lezers daarbij om voor haar te bidden.

Vervolgens gaf Tequila de ernst van de situatie aan. "De ambulance is nu onderweg naar mijn huis. Ik zou hersenbeschadiging kunnen hebben en binnen een paar uur dood kunnen gaan." Haar agent schreef later de afsluiter van de avond. Hij vertelde dat Tila een hersenbeschadiging had opgelopen en niet meer in staat was verdere tweets te schrijven. Inmiddels is Tila weer uit het ziekenhuis ontslagen en teruggekeerd naar huis.

Tila is sinds de dood van haar verloofde Casey Johnson, begin vorige maand, druk aan het twitteren geslagen. In de week na het overlijden van haar vriendin twitterde de ster zo'n 160 keer over het verlies van 'de liefde van haar leven'.

Tila Tequila, hier te zien met meerdere deuken (foto: Novum)