Button: "Voel me nu op mijn gemak in de cockpit"

Jenson Button lijkt zich steeds beter in de bolide van McLaren te voelen. Tijdens de tests in Valencia zat de Brit nog niet helemaal comfortabel op zijn stoeltje, maar dit probleem leek in Jerez al voor een groot deel verholpen te zijn. Nu richt men het vizier steeds meer op de afstelling van zijn wagen.

"Ik had een goede dag en ik voel me nu ook op mijn gemak in de cockpit," liet Button, na afloop van de tweede testdag in Spanje, weten. "Gisteren was ook een goede dag, waarop we veel aan de regenafstelling hebben kunnen doen. Vandaag was nog beter, omdat het droog was en het ook de eerste keer is dat de auto goed aanvoelde. Ik heb aan de afstelling en de balans kunnen werken."

"Er is nog wel genoeg te doen aan de auto. De basis is in orde, maar we hebben nog wel een flinke weg te gaan, voor we in staat zijn om races te winnen, al geldt dat wel voor iedereen," vervolgde Button zijn verhaal.

De wereldkampioen van 2009 viel in het slot van de test nog wel stil. "Het was niets ernstigs. Een waarschuwingslampje op mijn stuur ging aan, dus ik zette de auto aan de kant. Er is verder niets kapot of zo."