Feestjes, drugs en 2000 hoeren

Wat zou je doen met elf miljoen? De Britse Michael Carroll (28) uit Norfolk wist het wel. Feestjes, gokken, drugs en tweeduizend hoeren. Daarna was zijn geld helaas op.

Acht jaar geleden won Carroll 9,7 miljoen pond (ongeveer elf miljoen euro) in de Britse Lotto. Na een leven vol luxe, drank, drugs, feestjes en hoeren leeft hij nu weer van een uitkering van 48 euro per week. Hij dacht in die tijd echter niet alleen aan zijn eigen geluk: zijn familie en vrienden kregen ook vijf miljoen pond.

De afgelopen acht jaar leefde Carroll als een god: hij ging regelmatig op vakantie, spendeerde een miljoen pond aan gokken, organiseerde voor 300.000 pond aan feestjes en gebruikte voor 230.000 pond aan drugs. Ook sponsorde hij zijn favoriete voetbalploeg, Glasgow Rangers, voor 1 miljoen pond.

2000 prostituees om hem te 'troosten'
Zijn vrouw Sandra had echter al snel genoeg van het nieuwe leventje van haar man en verliet hem. Zij nam zijn dochter Brooke mee. Carroll vond echter troost bij andere vrouwen, maar liefst 2000 andere vrouwen. Hij gaf in totaal 100.000 pond uit aan prostituees en huurde soms meerdere vrouwen per dag in om hem te 'troosten'.

In The Daily Mail vertelt Carroll hoe hij zijn nieuwe levensstijl volhield:"Door de drugs kon ik dagen doorgaan zonder te slapen, dus ik had dag en nacht tijd voor al die prostituees." Op dit moment is hij helemaal blut, maar dat deert hem niet. "Ik vind het makkelijker om te leven met 48 euro per week dan met een miljoen", laat de ex-miljonair weten.

Als het aan Carroll ligt gaat hij nu een normaal leven leiden en gaat hij werk zoeken. "Het feest is voorbij en we leven opnieuw in de realiteit."