Brad & Angelina klagen tabloid aan

Brad Pitt en Angelina Jolie hebben de Britse tabloid News of the World aangeklaagd. Deze roddelkrant kwam eind januari met een artikel waarin niet alleen stond dat Brad en Angelina uit elkaar waren, maar waarin ook beweerd werd dat de verdeling van hun onderling vermogen en de voogdij over hun zes kinderen al geregeld waren.

Een advocaat van Brangelina heeft nu laten weten dat het stel overgaat tot gerechtelijke stappen. Het verhaal van de Britse tabloid was volgens de advocaat gebaseerd op 'onjuiste en schreeuwerige beweringen'.

Brad en Angelina hebben News of The World na de publicatie van het artikel op 24 januari nog gevraagd dit te rectificeren. Hier ging de tabloid niet op in. Een advocaat die in het artikel aangehaald wordt heeft ook al laten weten dat hij nooit wat met het beroemde koppel te maken heeft gehad.

Het verhaal van de News of the World is in korte tijd klakkeloos overgenomen door roddelbladen wereldwijd. Die hebben nu allemaal verhalen over de breuk tussen Brad en Angelina op de voorpagina, terwijl het stel zich gisteren nog samen liet zien bij de Super Bowl. Daar maakten ze al zoenend en knuffelend nog steeds een verliefde indruk.

Brad & Angelina klagen tabloid aan