El Kabir mag niet meer spelen van NEC

Moestafa El Kabir heeft het verpest bij NEC. De 21-jarige speler van NEC heeft van technisch directeur Carlos Aalbers te horen gekregen dat hij geen wedstrijden meer mag spelen voor Jong NEC. Net als eerder dit seizoen, toen El Kabir door toenmalige coach Dwight Lodeweges uit het eerste van NEC werd gezet, is er ook nu weer sprake van een disciplinaire straf.

"Er is niks veranderd. Zijn gedrag is niet verbeterd. Als we dat zouden accepteren, doen we onze uitgangspunten geweld aan en ben je niet meer geloofwaardig," aldus Aalbers tegenover De Gelderlander. El Kabir heeft tot 15 maart om nog een club te vinden in een van de landen met een zomercompetitie, omdat de transfermarkt daar nog open is. Hij mag gratis vertrekken uit Nijmegen, ondanks dat zijn contract nog doorloopt tot 2012.

"Ik hoop dat er snel een oplossing komt. Ik mag alleen nog trainen bij Jong NEC. Waarom? Daarvoor moet je bij Carlos Aalbers zijn. Maar als ik voor 15 maart geen andere club heb, maak ik hier het seizoen af en is het daarna het beste als we uit elkaar gaan," reageerde El Kabir.