Bullock: liposuctie voor Oscars

Sandra Bullock is vast van plan eerst liposuctie te laten plegen voordat ze op 7 maart naar de Oscars gaat. Ze dingt mee naar de prestigieuze filmprijs voor Beste Actrice voor haar rol in het American football-drama 'The Blind Side'.

"Ik vind het wel tijd voor een beetje liposuctie, voor een streng dieet, en wellicht een licht Engels accent", citeert US magazine de 45-jarige actrice uit een interview met de Today Show. "Ik zou graag zeggen dat het tijd wordt voor een bril, maar die draag ik normaal ook al."

Toen de Oscarnominaties gisteren vroeg in de Amerikaanse ochtend bekend werden gemaakt, lag Bullock nog 'te slapen als een baby'tje'. Voor haar is alles nog nieuw. "Ik heb dit nog nooit eerder gedaan!", roept ze uit. Dat ze nog niet eerder is genomineerd voor een Oscar staat buiten kijf, of ze ooit eerder liposuctie heeft laten plegen staat voor velen al jaren ter discussie.

Overigens is Bullock naast een Oscar ook genomineerd voor een Razzie Award voor Slechtste Actrice voor haar rol in de comedy 'All About Steve'. De Razzies worden op 6 maart, de avond voor de Oscars, uitgereikt. Als Bullock zowel een Razzie als een Oscar wint, zal het voor het eerst in de geschiedenis zijn dat een actrice in hetzelfde jaar met beide awards naar huis gaat.