Meisje ontdekt lijk onder papa's bed

Dankzij de scherpe blik van haar negenjarige dochter heeft een vrouw uit de Zuid-Afrikaanse stad Phuthaditjhaba een gruwelijke ontdekking gedaan. Onder het bed van de man des huizes bleek namelijk het lijk van een vrouw te liggen.

De moeder werd gisteren op haar werk gebeld door haar dochtertje. Het meisje vertelde dat ze absoluut niet op de slaapkamer van haar vader mocht komen. Geschokt vertelde het kind dat ze een mensenbeen onder het bed had zien uitsteken.

Toen de vrouw gisteravond thuiskwam, ging ze gelijk op onderzoek uit. Al snel deed de vrouw de gruwelijke vondst. Onder het bed waarop haar man in dromenland lag, lag het naakte lichaam van een vrouw verstopt.

Haar echtgenoot, een politieman nota bene, werd wakker en beval zijn vrouw lucifers te gaan halen uit de keuken. In plaats van te gehoorzamen, liep ze linea recta naar de buren, die toevallig ook de kost verdienen bij de politie. Toen ze samen met de vrouw bij het huis arriveerden, bleek het lijk inmiddels op de keukenvloer te liggen.

Al snel kwamen de collega's van de man die wel in functie waren om de man in te rekenen. Volgens de politie zal er sectie op het vrouwenlichaam worden verricht om de exacte doodsoorzaak vast te stellen. Haar identiteit is nog niet bekend. De gearresteerde agent moet morgen al voorkomen, hij wordt verdacht van moord en verkrachting.