'Michael Bublé gek op seks en drugs'

Zanger Michael Bublé mag dan bekend staan om zijn zoetgevooisde muziek, in het dagelijks leven blijkt de Canadees verzot op seks en drugs. Ook vloekt de 34-jarige zanger als een bootwerker en schept hij tijdens de daad op over zijn eigen penis. Dit beweert een vrouw die zegt een ex van de zanger te zijn tegenover de Britse tabloid News of the World. Het gaat om het voormalige fotomodel Tiffany Bromley, die van 1997 tot en met 2007 een knipperlichtrelatie met de zanger zou hebben gehad die vooral op seks gebaseerd was.

"Toen ik Michael ontmoette was hij vriendelijk en oprecht, maar het succes veranderde hem in een met zichzelf geobsedeerde kwal", aldus Bromley. "Vaak zei hij: 'Ik ben de beste levende zanger die er bestaat'. Daarnaast was hij erg onvolwassen en werd hij woest als hij niet meteen zijn zin kreeg". En op keurig taalgebruik viel de zanger ook al nooit te betrappen volgens zijn ex: "Hij vloekte erop los, en ik weet zeker dat hij dat niet in bijzijn van zijn fans deed".

Hiernaast stoorde Tiffany zich aan de manier waarop Michael haar vertelde over zijn seks met andere vrouwen: "Hij schepte op over zijn prestaties in bed. Vele malen vertelde hij mij: 'Ik heb een perfecte prachtig uitziende penis'. Ik negeerde dat, maar hij was inderdaad goed in bed", zo onthult de ex van de populaire crooner.

Daarnaast zou Bublé volgens Bronley ook drie joints per dag roken: "Hij beweerde dat dat zijn manier was om aan het eind van de dag te ontspannen, maar vaak begon hij de dag ermee. Hij zei dat hij dat nodig had voor zijn creativiteit. Hij schreef zijn beste songs ermee". Met drie joints achter de kiezen kreeg Bublé vervolgens regelmatig vreetkicks, waarna hij de hele mini-bar in zijn hotel leegvrat.

Michael Bublé komt op 19 mei zijn onschuldig klinkende liedjes zingen in het Arhemse Gelredome. Vaders, houdt uw echtgenotes én dochters thuis.