Brangelina weer samen in het openbaar

Brad Pitt en Angelina Jolie hebben middels een optreden in het openbaar duidelijk gemaakt dat zij nog gewoon bij elkaar zijn. Het beroemdste stel van heel Hollywood verscheen zaterdag 30 januari op de uitreiking van de Directors Guild Awards. Dit melden diverse Amerikaanse media.

Brangelina meed de rode loper, maar deelde tijdens de uitreiking een tafel met regisseur Quentin Tarantino, die zij kwamen aanmoedigen. Tarantino was namelijk genomineerd voor de film 'Inglourious Basterds', waarin Brad de hoofdrol speelt. De filmmaker viel ondanks de steun van Brangelina echter niet in de prijzen.

De komst van Jolie was vooraf niet aangekondigd en het was voor vele aanwezigen dan ook een verrassing om Brad en Angelina samen te zien. Roddelbladen wereldwijd berichten immers al weken dat het stel uit elkaar zou zijn. De geruchten dat Brangelina verleden tijd zou zijn kunnen dan ook bij deze de wereld uit, want ooggetuigen meldden aan People Magazine dat het stel een als vanouds verliefde en gelukkige indruk maakte.