Carice van Houten scoort nummer 1-hit

Carice van Houten scoort niet alleen als actrice. De 33-jarige staat deze week op nummer een in de Single Top 100. Haar duet met Kane, 'No Surrender', komt binnen op de eerste plek van de hitlijst.

Kane en Carice brachten de speciale versie ten gehore tijdens de televisieactie voor de slachtoffers van de aardbeving in Haïti. Het duet is sinds de uitzending te downloaden, alle opbrengsten gaan naar giro 555.

'No Surrender' verdringt Caro Emeralds 'A Night Like This' van de eerste plek. Caro staat deze week op twee. De Gebroeders Ko maken de top drie compleet met hun 'Geef Mij de Sleutel Van Jouw Voordeur'. De comeback van Ray & Anita, die in de jaren negentig furore maakten als 2 Unlimited, lijkt geslaagd. 'In da Name Of Love' staat deze week op de vierde plek.

De nummer 1-positie in de Album Top 100 is deze week weer voor de dames van K3. Vorige week stond Jurk nog aan de top. Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven vallen drie plaatsen. De nieuwe plaat van Alicia Keys staat op twee, Kyteman maakt de top drie compleet.

'No Surrender'