Celstraf geëist voor verkrachting met hamer

De 29-jarige B.T. uit Zwolle heeft vandaag voor de rechtbank in zijn woonplaats achttien maanden onvoorwaardelijke celstraf tegen zich horen eisen vanwege een bizarre verkrachting. De man penetreerde zijn vriendin vorig jaar terwijl ze bewusteloos op de bank lag met een hamersteel. De Zwollenaar legde zijn daad zelf vast op film. In de eis is ook bezit van kinderporno meegenomen. Ook is hij al eerder opgepakt omdat hij met ontbloot onderlijf over straat liep.

Toen de vrouw, eerder door ghb buiten westen geraakt, bijkwam en zichzelf naakt op de bank vond vertelde haar vriend dat ze had overgegeven en in haar broek had geplast. Hij zou haar hebben uitgekleed en gewassen. Ze kwam er pas achter wat haar vriend werkelijk had gedaan toen ze het filmpje later onder ogen kreeg. De vrouw stapte daarna naar de politie.

Haar vriend is zich van geen kwaad bewust, zo liet hij tegenover de rechter blijken. "Zulke dingen deden we wel vaker, al dan niet half bewusteloos", aldus de man, die naar eigen zeggen nog "fijne seks" had op de dag nadat zijn vriendin aangifte had gedaan.