Liefdesboek Gordon loopt vertraging op

Het boek 'Alles over de liefde en gids voor het gebroken hart' van Gordon verschijnt niet eerder dan april. Aanvankelijk was het idee om het nieuwe project van de 41-jarige zanger rond Valentijnsdag te laten verschijnen. Het boek is wel al af, maar moet nog geredigeerd en gebonden worden, laat een woordvoerder van Gordon weten.

Gordon schreef het boek over zijn eigen liefdesleven, maar geeft daarbij ook bruikbare tips om 'andere liefdesverslaafden te helpen in hun zoektocht naar geluk'. "Omdat de liefde voor mijzelf soms onbegrijpelijk is, heb ik al veel meegemaakt, waar een ander wat aan kan hebben", legde hij eerder uit.

Gordon schreef eerder twee autobiografische dieetboeken. De zanger en presentator, die zelf ooit tot kok werd opgeleid, verleende onlangs ook zijn medewerking aan een kookboek. 'Koken voor Kika' is een boek waarin bekende koks en sterren, onder wie Gordon, hun kookgeheimen onthullen. Het kookboek wordt maandag gepresenteerd en de opbrengst van het boek gaat naar de Stichting Kinderen Kankervrij.

Liefdesboek in april