22-jarige voor zesde keer zwanger

Terwijl veel vrouwen er op die leeftijd überhaupt nog niet aan moeten denken om aan kinderen te beginnen maakt de 22-jarige Daniela zich op voor haar zesde bevalling. De Duitse vrouw, afkomstig uit Bad Steben, heeft daarmee een landelijk record in handen. Nooit eerder heeft een Duitse vrouw op die leeftijd zoveel kinderen op de wereld gezet.

Vader van de kinderen is Timo, die Daniela op haar veertiende leerde kennen. Het was het begin van een relatie die reeds na een jaar met de geboorte van hun eerste kind werd bekroond, dochter Lisa. Daarna volgden zonen Leon (nu 5) en Lucas (4) en dochters Lea (2) en Anna-Soey (1). Het kind-in-uitvoering trekt de verhouding jongens/meisjes weer gelijk. Hij zal Ben gaan heten.

"Ik dacht dat Daniela de pil ging nemen, maar blijkbaar verdraagt ze die pillen niet. Ze heeft het voor mij al die tijd verborgen gehouden dat ze geen pil nam", aldus Timo. Na zes keer in de roos te hebben geschoten heeft hij nu het plan opgevat om zelf maar eens aan de voorbehoedsmiddelen te beginnen.