"Gezamenlijke F1-teampresentatie in 2011 mogelijk"

McLaren-teambaas en FOTA-voorzitter Martin Whitmarsh houdt de mogelijkheid open dat er in 2011 alsnog een gezamenlijke presentatie van de Formule 1-teams komt. Dit jaar ging het evenement niet door, omdat met name de nieuwe teams niet in staat zijn om hun nieuwe bolides op tijd in Valencia te krijgen.

"We hebben het nog niet voor 2011 besproken," zei Whitmarsh. "Het was duidelijk dat twee of drie teams hun auto's niet op tijd voor het evenement klaar zouden hebben. We kwamen overeen dat zij oude auto's of showauto's met de livery voor 2010, wat een redelijk compris was, zouden gebruiken. Toen het evenement dichterbij kwam bleek dat slechts drie teams hun nieuwe auto zouden kunnen presenteren. Het zou een teleurstelling worden als we niet een mooi aantal auto's voor 2010 zouden kunnen tonen."

"We moesten er van af zien, maar we denken dat het nog steeds een goed idee is. Het is nu de vraag of we het voor elkaar krijgen om voldoende nieuwe auto's beschikbaar te krijgen om volgend jaar tot een interessant spektakel te maken."