Rondborstige bierdame misbruikt voor reclamecampagne

Sylvia Mutzel is boos. Het lichaam van de dertigjarige Duitse met grote boezem staat zonder dat ze het wist afgedrukt op allerlei promotiemateriaal over de hele wereld. Een van Duitslands grootste bierbrouwers heeft haar namelijk misbruikt voor haar nieuwste wereldwijde reclamecampagne.

Mutzel werd vorig jaar ontdekt toen ze Hofbrauhaus bier serveerde tijdens het fameuze Oktoberfest. Toen men haar vroeg of ze haar foto mochten gebruiken voor de promotie van een restaurant rook ze nog geen lont en gaf toestemming. Stomverbaasd is ze nu dan ook dat haar lichaam te zien is op sixpacks, menukaarten, posters en screensavers in de grootste steden van de Verenigde Staten en China.

Ze kwam er pas achter dat ze beroemd is toen een neef haar foto ontdekte. De neef werkt in Shanghai en wilde zijn collega's de smaak van Duitsland laten proeven. Toen ontdekte hij dat het zijn bloedeigen nicht was die hem zat op te geilen.

De Biermädel is woedend en wil geld zien. Ze eist nu dertigduizend euro van de brouwerij in München. "Ze is teleurgesteld dat ze zo is misbruikt. Dat ze slechts een serveerster is, geeft anderen nog niet het recht met haar te sollen", laat een vriend weten.

Bierchick
Bier en tieten, wat wil een man nog meer?