Been: "Hier ben ik niet blij mee"

Feyenoord kwam op bezoek bij VVV-Venlo niet verder dan 1-1. Een resultaat waar trainer Mario Been erg teleurgesteld over is. De Rotterdammer besloot om met de duels tegen PSV (beker) en Ajax (competitie) op het programma een aantal spelers rust te gunnen. Dit pakte echter niet goed uit voor de havenclub.

"Hier ben ik niet blij mee. Ik had verwacht dat mijn ploeg verder zou zijn," liet Been weten tegen het ANP. "Misschien had het te maken met de winterstop. Maar we hebben in deze wedstrijd veel te weinig laten zien. Vooral in de eerste helft was het apathisch. Maar we moeten door. PSV wordt een aardig bekerpotje. Dan kan alles weer anders zijn. Aan Ajax denk ik nu nog even niet."

Been was wel te spreken over het debuut van de 17-jarige rechtsback Stefan de Vrij. De trainer van Feyenoord zag daarnaast ondanks het puntenverlies nog een lichtpuntje na het gelijkspel. "Als we naar boven kijken, hebben we hier dure punten verloren. Maar we zijn wel weer een punt weggelopen van de ploegen onder ons," doelend op de nederlagen van Heracles, FC Utrecht en AZ.