[video]VS Idol-kandidaat in de boeien geslagen na song

Door veelvuldig oefenen kom je niet overal waar je wezen wilt. Er zal toch ook nog zoiets als talent aanwezig moeten zijn om een doel te kunnen bereiken.

Op dit moment kun je de tv niet aanzetten, of er is weer een of andere talentenjacht gaande. Slechts af en toe verschijnt er iemand die echt talent laat zien. Veel vaker komt het voor dat de kandidaat beter met een postzegelverzameling zijn tijd had kunnen doorbrengen.

De Amerikaan, Jarrod Norrell (28), die meedeed aan een auditie bij American Idol, was overtuigd dat hij de sterren van de hemel zou zingen voor de jury. De Amazing Grace die hij ten gehore bracht, was van dermate slechte kwaliteit dat hij al snel werd verzocht de studio te verlaten.

De jongeman weigerde echter gehoor te geven aan het vriendelijke verzoek om 'naar zijn postzegels' te gaan. Twee uit de kluiten gewassen mannen begeleidden hem vervolgens naar de uitgang.

Dat er ook nog eens een politieagent aan te pas moest komen om Jarrod te boeien, zegt toch wel iets over zijn geloof in eigen kunnen.

 

Submitter:  Bron: Het Laatste Nieuws