Foxy verloot seks met Hollandse hoer

Wie zin heeft eens lekker te neuken met een echte Hollandse hoer maar niet het geld er voor (over) heeft, maakt kans een gratis wip te winnen. Maandblad Foxy heeft namelijk de blonde Priscilla in de aanbieding.

De dame werkt in een Haagse club en krijgt goede recensies op Hookers. Ook kun je haar profiel bekijken op Kinky (NSFW). De opmerkelijke prijs wordt weggegeven omdat het softerotische blad 100 edities heeft deze maand. Als je kans wilt maken op de blonde schone dan moet je in 100 woorden vertellen waarom jij de perfecte minnaar bent. Overigens doet ze ook aan zoenen en plasseks! Priscilla kiest zelf de gelukkige man (of vrouw) uit.

Overigens is er kans dat de Christenunie hier kamervragen over gaat stellen. Eerder was er al heisa toen een uitzendbureau een escort verlootte, alleen ging dat uiteindelijk om een auto. Details over de prijsvraag kun je opzoeken in het seksblaadje dat je ongetwijfeld kunt doorbladeren bij je plaatselijke supermarkt. Mocht jij de wip winnen, stuur dan een leuk verslag naar FOK!