Davidson wil naar de DTM

Anthony Davidson ziet een overstap naar de DTM wel zitten. De Brit testte deze week voor Audi in Spanje en wil voor het Duitse merk graag zijn comeback in de racewereld maken. Audi heeft in de DTM minimaal één plaats vrij nadat Tom Kristensen besloot zijn plaats op te geven.

Davidson reed tot halverwege 2008 in de Formule 1 voor Super Aguri. Toen dat team failliet ging stond de Brit aan de zijlijn. Vorig jaar was hij weliswaar testrijder bij Brawn GP, maar hij kwam nimmer in actie. Daarom bekijkt hij nu ook zijn opties buiten de Formule 1. "Ik heb echt geprobeerd om terug te keren in de Formule 1 en ik ben er nog steeds mee bezig. De kansen om daar iets te vinden worden snel kleiner en daarom kijk ik ook naar andere opties," zei Davidson. "Ik ben zeker geïnteresseerd in het rijden in de DTM. Als ik de kans zou krijgen, dan zou ik hem zeker pakken."

In de test deze week van Audi waren naast Davidson nog de Formule 3-coureurs Mika Mäki en Jean-Karl Vernay actief, Porsche-rijders Rene Rast en Jan Seyffarth, voormalig A1GP-coureur Filipe Albuquerque en Formule Renault-rijder Miguel Molina.