David Hasselhoff krijgt eigen realityshow

David Hasselhoff zal binnenkort 24 uur per dag door camera's worden gevolgd. De acteur krijgt een eigen realityserie die de kijker een blik gunt in het leven van 'The Hoff'. De show zal zich vooral richten op de verschillende 'entertainment'-activiteiten van de 57-jarige Hasselhoff.

Ook de levens van de tienerdochters van Hasselhoff zullen worden gevolgd, maakte A&E Network gisteren bekend. De 19-jarige studente communicatie Taylor-Ann en de 17-jarige Hayley, model en actrice in de dop, willen het beiden gaan maken als zangeres. Hasselhoff gaat ze daar een handje bij helpen.

"Het is de droom van elke ouder om een kind te helpen succesvol te worden. Ik heb de meiden verteld dat ik de deur zou openen als ze er klaar voor zijn, maar dat ze er zelf doorheen moeten lopen. De beurt is nu aan hen." De serie zal later dit jaar in de Verenigde Staten van start gaan.

David Hasselhoff staat de laatste tijd vooral in de aandacht door overmatig drankgebruik en ruzie's met zijn ex-vrouw Pamela Bach. Een aantal jaar geleden werd 'The Hoff' nog door dochter Taylor-Ann gefilmd terwijl hij stomdronken een hamburger zat te eten. Door het uitlekken van dit filmpje raakte hij de voogdij over zijn dochters tijdelijk kwijt.