'Ajax-directie ziet niets in komst Mido'

De directie van Ajax ziet niets in een terugkeer van Ahmed 'Mido' Hossam. De Egyptenaar, nu nog uitkomend in zijn vaderland voor Zamalek, gaf eerder te kennen graag terug te willen keren naar de Amsterdamse club en ook coach Martin Jol ziet de aanvaller graag komen.

Volgens het Algemeen Dagblad ziet de directie van de Amsterdammers echter niets in een terugkeer. Zijn komst zou niet in de nieuwe filosofie passen. Deze houdt in dat Ajax alleen nieuwe talenten, Oranje-internationals en routiniers die het elftal kunnen sturen, moet halen. Spelers als Boulahrouz, Braafheid en Huntelaar zouden wel spelers zijn die volgens de filosofie van de Ajax-directie welkom zijn bij de club.

Martin Jol ziet een terugkeer van Mido, die eerder met de trainer samenwerkte bij Tottenham Hotspur, wel zitten. De trainer zou de Egyptische aanvaller een paar maanden willen huren en is van mening dat hij in die tijd wel van toegevoegde waarde zou kunnen zijn. Volgens Jol is Mido bij al zijn clubs vooral in zijn eerste maanden succesvol.