Ook West Ham wil Van Nistelrooij

West Ham United heeft zich gemengd in de groep clubs die strijden voor de handtekening van Ruud van Nistelrooij. De spits van Real Madrid kan rekenen op veel interesse, vooral uit Engeland.

Van Nistelrooij kan dit seizoen niet rekenen op veel speelminuten bij de Madrileense topclub, en hoopt zijn carrière elders te vervolgen om de kansen op het WK levende te houden. De Premier League lijkt een logische bestemming voor de Nederlandse spits, die daar eerder uitkwam voor Manchester United. United's aartsrivaal Liverpool en Tottenham Hotspur zouden Van Nistelrooij naar verluidt willen huren tot het einde van het seizoen. Stoke City is bereid twee miljoen pond neer te leggen voor de aanvaller, terwijl ook het Turkse Galatasaray aan de spits werd gelinkt.

Volgens Skysports is nu ook West Ham United geïnteresseerd in de aanvaller. De Londense club is pas overgenomen en is op zoek naar versterking in de offensie. Naast Van Nistelrooij staan ook Benni McCarthy (Blackburn Rovers) en Robbie Keane van de Spurs op het verlanglijstje van trainer Gianfranco Zola.