2K zet agressief in met DLC voor Bioshock 2

Terwijl de eerste Bioshock het moest doen met een aantal kleine, maar handige extraatjes zoals meer Plasmids en achievements, staat er voor Bioshock 2 veel uitgebreidere downloadbare content in de planning. Dit is door Kent Hudson van 2K Marin in een recent interview bevestigd. Meer informatie dan dit is helaas niet vrijgegeven, maar wel geeft hij duidelijk aan dat er "agressieve plannen" zijn wat betreft de extra content voor het tweede deel in deze mysterieuze en sfeervolle FPS-reeks.

Big Sister

Bioshock 2 zal 9 februari uitkomen voor de Xbox 360, Playstation 3 en PC en zal te verkrijgen zijn in drie verschillende versies. De standard edition, de Rapture edition, die een 96 pagina tellende artboek zal bevatten en de special edition, die naast de artboek onder andere ook de achtergrond muziek (gecomponeerd door Garry Schyman) van het spel zal bevatten op zowel een CD als een ouderwetse vinyl plaat, Dat wordt dus het zolder opgaan en de oude platenspeler van je vader onder het stof vandaan trekken.

Tot zover klinken er hier en daar al bijzonder positieve berichten over Bioshock 2 en begint het er op te lijken dat hij het eerste deel zelfs een zou kunnen gaan overtreffen. Of dit uiteindelijk zo zal blijken zal je hier op FOK!Games in de nabije toekomst zeker te weten komen!