Vrouw doodgemarteld om pilgebruik

De Zuid-Afrikaanse politie is naarstig op zoek naar een Zimbabwaan. Hij wordt ervan verdacht zijn 31-jarige vriendin te hebben vermoord. Hij kon het niet hebben dat ze stiekem aan de pil was.

Het bedrog van de vrouw kwam aan het licht nadat het stel een kliniek bezocht. Ondanks de vele seks werd de vrouw maar niet zwanger. Toen bleek dat de vrouw stiekem de pil bleek te slikken, ontstak de man in woede.

Op donderdagochtend rond acht uur begon hij zijn vriendin te bewerken met houten stokken en een elektriciteitskabel. "Hij ging door tot de vrouw om vier uur 's middags was flauwgevallen", laat de politie weten. "Hierna sleepte hij haar in huis waar hij hout ging halen dat hij gebruikte om haar verder te slaan."

Vervolgens sloot hij haar en een vriendin op in het huis, en dreigde de vriendin te zullen vermoorden als zij zou vluchten. Even later overleed de vrouw aan haar verwondingen.

De andere vrouw bleef in het huis tot het donker werd. Hierna ontvluchtte ze het huis om vervolgens in het bos te overnachten. De volgende dag stapte ze naar de politie en deed haar verhaal. De dader is voorlopig nog voortvluchtig.