FOK! Voetbalmanager: test mee!

In de vorige update over de FOK! Voetbalmanager heb je kunnen lezen dat er twee developers bezig gingen aan de code van deze manager. En er is goed nieuws: er zijn veel fouten uitgehaald.

Toch durven we momenteel niet echt de Voetbalmanager weer actief te zetten, want we willen uiteraard wél testen of alle fouten en bugs er nu uit zijn. En daarbij kan jij helpen!

We zoeken maximaal 20 users om mee te helpen testen. Heb jij de komende twee weken wat tijd om bijna iedere dag je team te bekijken en/of aan te passen, maar ook tijd om mogelijke problemen en fouten aan ons te melden? Laat het hieronder dan weten. Dan krijg je zo snel mogelijk meer instructies.

Aanmelden als tester kan hieronder tot maandagavond 18 januari, 20:00 uur, maar zodra we 20 aanmeldingen hebben, sluit de aanmelding. Ook op het SPT-forum en het VBL-forum worden users opgeroepen om te testen. Wie het eerst post, het eerst maalt, maar denk eraan: we verwachten wel iets van je!

We hopen dat de problemen na deze testronde van circa twee weken verdwenen zullen zijn en dat we daarna weer met een frisse, schone lei kunnen beginnen met het laatste deel van de Eredivisie. En dan kun jij weer laten zien dat jij de beste manager bent van jouw eigen voetbalteam!

We proberen je op de hoogte te houden van de vorderingen - positief of negatief, klein of groot. En de crew hoopt dat jullie nog even geduld hebben!

Mochten er nog vragen zijn, kun je die hieronder of in het betreffende topic in het VBL-forum stellen, aangezien de feedbackfunctie binnen de manager niet werkt.

Let op: je kunt niet wisselen in de oude Voetbalmanager, want die is inactief!

Update:

Het aanmelden is inmiddels gesloten, maar wil je meehelpen met testen, geef het dan hieronder aan en je kunt nog meehelpen.


Update 2:

Voor de nieuwsgierige aagjes: er is een topic in REV geopend waar de bevindingen van onze testers worden gemeld. Je kunt daar meelezen wat er zoal gevonden wordt, en of er een oplossing voor is. Mocht je nog mee willen doen, dan kan dat.