Dronken blinde knokt met politie

Een blinde Belg is gisteravond behoorlijk tekeer gegaan in Brussel. De visueel gehandicapte kreeg het eerst aan de stok met zijn moeder en vervolgens kreeg hij mot met de politie. Hier bleef het niet bij, want toen de vriendelijke agenten hem naar het ziekenhuis hadden gebracht, besloot hij met het verplegend personeel te gaan vechten.

De Belg had het na een avondje flink doorhalen in zijn hoofd gehaald dat het wel weer eens leuk zou zijn om zijn moeder te zien. Dat had hij beter niet kunnen doen, want de blinde kreeg slaande ruzie met haar. Omdat zijn moeder het niet langer alleen af kon, belde ze de politie.

Toen de agenten de man wilden meenemen, begin hij wild om zich heen te slaan. Hierbij raakten zowel de agenten als hijzelf gewond. Hierna ging het hele groepje naar het ziekenhuis om zich daar aan hun verwondingen te laten helpen.

Ondanks de kou bleek de woede nog niet te zijn gekoeld, want eenmaal in het ziekenhuis ging hij met het personeel aldaar op de vuist. Uiteindelijk is het de politie gelukt de blinde op te pakken. Hij blijkt al vaker te zijn opgepakt wegens agressief gedrag. De man kan zich de komende tijd blind staren op een paar witte muren.