Roxanne Hazes walgt van Frans Duijts

Met Frans Duijts heeft Nederland er een zanger van formaat bij. Vergeet Jannes, geef je cd's van Frans Bauer aan je schoonmoeder, want de Tielenaar is dé Hollandse ster van dit moment. Roxanne Hazes, dochter van de helaas overleden zanger André Hazes, vindt Duijts echter helemaal niks.

Frans Duijts verwierf namelijk wereldfaam door André Hazes te imiteren. "Ik vind die Frans Duijts helemaal niets. Daar mag ik toch eerlijk over zijn?", vertelt Roxanne vandaag in RTL Boulevard. "Ik vind het zo stom dat mensen mijn vader moeten nadoen om bekend te worden." Ook André zelf zou zich nu omdraaien in zijn urn. "M'n vader had er echt een hekel aan als mensen iemand nadeden."

Ook weduwe Rachel Hazes denkt er het hare van. "Ik vind het eigenlijk heel makkelijk als iemand zegt: ik doe een Hazes-act. Probeer eens wat zelf." Volgens Roxeanne ligt haar kritiek niet aan de zangkwaliteit van Duijts. "Hij heeft een hele goede stem, maar ik vind het jammer dat hij via mijn vader binnen wil komen. Ik hou daar niet van", aldus een stellige Roxeanne.


Ook Duijts' nieuwste, 'Ik mis je', doet het weer goed in de kroeg