Paar huwt in supermarkt

Een Amerikaans koppel uit de omgeving van het Miami is afgelopen zaterdag gelukkig in de echt verbonden. Tot zover niets bijzonders, was het niet dat de plechtigheid plaatsvond in de lokale supermarkt, zo meldt de New York Times.

De 75-jarige Jack Frankel ontmoette de 67-jarige Fina Nikolos voor het eerst tijdens het boodschappen doen bij de Whole Foods Market. Het was een regenachtige dag, dus bood Nikolos aan hem onder begeleiding van haar paraplu naar zijn auto te brengen. Op zijn beurt stond de charmante Frankel erop dat ze als dank bij hem kwam dineren. En zo geschiedde het.

De twee vormen sinds die tijd een paar en waar kun je je trouwerij nu beter houden dan daar waar het allemaal begon? Het huwelijk werd voltrokken in het café van de supermarkt. De veertig uitgenodigde gasten, maar ook het personeel en de klanten van de supermarkt woonden de plechtigheid met een glimlach bij. Het koppel zelf hield elkaar tijdens de dienst ceremonie stevig vast en hier en daar moest er zelfs een traantje worden weggepikt.